Teollisuuden LVI-suunnittelija

Tasks

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijaorganisaatioomme

TEOLLISUUDEN LVI-SUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteellemme työskentelemään asiakkaidemme monipuolisissa teollisuuden LVI-suunnittelu projekteissa. Varsinainen työpisteesi voi sijaita joko omalla toimistollamme tai asiakkaamme tiloissa Lahden seudulla.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta (DI tai insinööri)
  • Aiempaa kokemusta teollisuuden LVI-suunnittelusta
  • LVI-suunnitteluohjelmistojen käyttökokemusta
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Eduksi katsotaan aiempi kokemus tulo- ja poistoilman mitoituksesta

Other

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä yhdessä ammattitaitoisten ja auttamishaluisten oman alansa ammattilaisten kanssa.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 15.12.2019 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Roope Rahikainen, puh. 040 682 1832.  

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Locations Lahti
Contact Erno Puhakka
Application deadline 16/12/2019
Reference AD000744