Kone- ja laitesuunnittelija

Tasks

Haemme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

KONE- JA LAITESUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Raahen toimipisteeseen toimimaan asiakasyritystemme vaativien suunnittelutehtävien parissa. Asiakasyrityksemme toimivat Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan alueilta aina ympäri maailmaa, nyt haussa olevan roolin painopisteen ollessa pääosin paikallispalveluissa.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) ja kokemusta prosessiteollisuuden kone- ja laitesuunnittelusta. Kokemuksesi voi olla myös teollisuuden kunnossapidosta tai työnjohtotehtävistä.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alueen suunnitteluohjelmistojen monipuolista hallintaa (esim. SolidWorks ja Autodesk Inventor)

  • Teknisen laskennan hallintaa  

  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen sekä monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Kokeneemmille suunnittelijoille on tarjolla vastuuta asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitusajat ovat sovittavissa. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 10.12.2019 alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Experienced Business Manager, puh. 040 646 2422.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Activated at 06/11/2019
Locations Raahe
Contact Karoliina Lakkala
Application deadline 11/12/2019
Reference AD000735