Vacancies - ALTEN Finland

Rakennesuunnittelija

Tasks

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Suomessa suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

RAKENNESUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Oulun toimipisteeseemme, työskentelemään Pohjois-Suomen asiakasyrityksiemme vaativien suunnittelutehtävien parissa. Halutessasi työskentelypisteesi voi olla myös Raahen toimistollamme.

Requirements

Toivomme sinulta rakennustekniikan insinöörin tai DI:n koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta teräs- ja betonirakenteiden suunnittelusta esimerkiksi teollisuus-, tai rakennuskohteisiin. Alan suunnitteluohjelmistoista sinun olisi tärkeintä hallita Autodesk AutoCAD ja Robot Structural Analysis, sekä Tekla Structures.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Kokemusta puurakenteiden suunnittelusta

  • Kokemusta projektitoiminnasta ja työmaatoiminnoista

  • Aktiivisuutta ja kehityshalukkuutta

  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Other

Tarjolla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Toimeksiantomme vaihtelevat pientöistä suurempiin projekteihin ja työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneemmille suunnittelijoille on tarjolla vastuuta asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 5.11.2019 alla olevan linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Experienced Business Manager, puh. 040 646 2422.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Activated at 10/07/2019
Locations Oulu - Raahe
Contact Karoliina Lakkala
Application deadline 06/11/2019
Reference AD000711