Nuorempia ja kokeneempia SW-SUUNNITTELIJOITA

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 ihmistä yli 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

Nuorempia ja kokeneempia SW-SUUNNITTELIJOITA

 

Jyväskylän, Hyvinkään tai Tampereen toimipisteellemme.

 

Työtehtävässä tulet toimimaan sovellussuunnittelijana asiakkaidemme kehitys- ja toimitusprojekteissa. Mikäli olet kokeneempi, tehtäviisi voi sisältyä suunnittelun lisäksi tiiminvetoa, jossa ohjaat nuorempien suunnittelijoiden työtä. Tehtävässä pääset mukaan erilaisten projektitoimituksien käyttöönottoihin ympäri maailmaa. Tarjoamme sinulle omien kykyjesi mukaisia mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, joissa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Asiakkaamme työskentelevät muun muassa paperi-, voimalaitos- ja metalliteollisuuden aloilla. Halutessasi voit päästä työskentelemään myös toiminnallisen suunnittelun tai erilaisten turvajärjestelmien parissa.

 

Requirements

Hakijoilta toivomme:

  • Soveltuvaa koulutusta automaatiotekniikan alalta (esim. insinööri- tai diplomi-insinööri)

  • Vähintään muutaman vuoden soveltuvaa työkokemusta

  • Aikaisempaa kokemusta PLC- ja/tai DCS-ohjelmoinnista

  • Valmet DNA:n, Siemensin TIA Portaalin, Allen-Bradleyn, Omronin tai Beckhoffin osaamista

  • Sähkö- ja fluidikaavioiden ymmärrystä

  • Halukkuutta lähteä käyttöönottoihin kotimaassa ja ulkomailla

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä ja kasvavassa työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 16.06.2019 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experienced Business Managerit Anna Lammi (+35840 052 8273), Tero Korhonen (+35840 067 5278) ja Vesa Sokka (+35840 755 8421).

Details
Activated at 06/20/2019
Locations Jyvaskyla - Hyvinkää - Tampere
Contact Karoliina Lakkala
Application deadline 06/17/2019
Reference AD000610