Tekninen avustaja / Suunnitteluassistentti

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 33 000 ihmistä 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

 

TEKNISTÄ AVUSTAJAA / SUUNNITTELUASSISTENTTIA

 

 

Tampereen toimipisteeseen toimimaan asiakasyrityksiemme projekteissa. Tehtäviisi kuuluu teollisuuden investointi- ja toimitusprojekteihin liittyvien dokumenttien ylläpitoa, käsittelyä ja arkistointia sekä tulostustehtäviä. Kokemus ja kiinnostus sähkökuvien piirtämiseen nähdään etuna. Tehtävänkuva voi myös hiukan muotoutua hakijan osaamisen ja toiveiden mukaisesti.

 

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. suunnitteluassistentti, tekninen piirtäjä) ja kokemusta suunnittelua avustavasta työstä. Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Hyviä tietoteknisiä taitoja, MS Officen työkalujen hallintaa (AutoCADin, Microstationin, Magicadin osaaminen on eduksi)

  • Asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteisuutta

  • Hyviä tiimityötaitoja ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

Other

Tarjolla on itsenäinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja suunnittelijoidemme kanssa.

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.3.2019 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme palkkauksia heti sopivien henkilöiden osuttua kohdalle.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Anna Lammi +358400 528 273.

Details
Activated at 03/24/2019
Locations Tampere
Category
Contact Erno Puhakka
Application deadline 03/05/2019
Reference AD000559