Kone-/mekaniikkasuunnittelijoita

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 30 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme  

KONE-/MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA 

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteellemme. 

Tarjoamme sinulle tehtävän, joka koostuu monipuolisista suunnittelutehtävistä toimistollamme tai asiakasyrityksissämme. Meiltä saat haasteellisen toimenkuvan mielenkiintoisessa, monipuolisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi jopa päästä työskentelemään ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin.  

 

Työtehtäväsi voivat toiveidesi mukaan painottua jollekin seuraavista osa-alueista:

  • Prosessi- ja energiateollisuuden kone- ja laitesuunnittelu
  • Liikkuvien työkoneiden suunnittelu
  • Robotiikka-/automaatiojärjestelmien mekaniikkasuunnittelu
  • Nostoapuvälineiden sekä kuljettimien suunnittelu

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (esim. insinööri tai DI) sekä kokemusta-nykyaikaisista 3D-suunnitteluohjelmistoista. Odotamme hakijalta SolidWorks, Catia, Creo tai NX osaamista. Etsimme ensisijaisesti 1-3 vuoden kokemuksen omaavia henkilöitä, mutta huomioimme vastavalmistuneetkin.

 

Alla mainituista valmiuksista on hyötyä tehtävän hoidossa:  

  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalu
  • Kyky työskennellä itsenäisesti mutta myös osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky
  • Halu ja kyky ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä
  • Halu kehittyä suunnittelun ammattilaiseksi ja tekniseksi asiantuntijaksi
  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

 

Other

Tarjolla on haasteellinen ja monipuolinen toimenkuva mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä erilaisissa prosessiteollisuuden suunnittelutehtävissä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.           

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 4.3.2019 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Anna Lammi +358400 528 273.

Details
Activated at 02/01/2019
Locations Jyvaskyla
Category
Contact Tina Ahteensivu
Application deadline 05/03/2019
Reference AD000547