Projektipäällikkö

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 30 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tampereen toimipisteellemme.

Toimit suunnitteluprojektien tulosvastuullisena projektipäällikkönä sekä oman osaamisalueesi asiantuntijana vaativissa prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatioprojekteissa. Tehtäviisi kuuluu mm. projektien määrittely, resursointi ja aikataulutehtävät. Osallistut tarpeen vaatiessa itse myös varsinaiseen suunnitteluun ja muun suunnitteluryhmän koulutukseen ja ohjaukseen.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta mieluiten sähkövoimatekniikan alalta (esim. insinööri- tai diplomi-insinööri)

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja laajojen kokonaisuuksien hahmottamiskykyä

  • Projektin talouden hallintaa ja markkinointihenkisyyttä

  • Nykyaikaisten suunnittelu-, laskenta- ja projektinhallintaohjelmistojen monipuolista hallintaa

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Matkustushalukkuutta vähintään kotimaassa

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

 

Öljynjalostamoiden ja voimalaitosten eri järjestelmien projektien kokemus katsotaan merkittäväksi eduksi.

Odotamme hakijalta myös kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta otamme huomioon myös urallaan seuraavaa askelta ottavat hakijat.

 

Other

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä erilaisissa prosessiteollisuuden suunnittelutehtävissä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.           

         

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 25.2.2019 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Tero Korhonen, puh.+358 40 067 5278.

Details
Activated at 02/01/2019
Locations Tampere
Category
Contact Tina Ahteensivu
Reference AD000545