Kone- ja laitesuunnittelija / Projekti-insinööri

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Suomessa suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

KONE- JA LAITESUUNNITTELIJAA / PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen Kokkolan toimipisteeseen toimimaan asiakasyrityksiemme vaativien suunnittelutehtävien parissa. Asiakasyrityksemme toimivat Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueilta aina ympäri maailmaa.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) ja kokemusta prosessiteollisuuden kone- ja laitesuunnittelusta. Kokemuksesi voi olla myös teollisuuden kunnossapidosta tai työnjohtotehtävistä.

 

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alueen suunnitteluohjelmistojen monipuolista hallintaa (esim. Autodesk Inventor)

  • Teknisen laskennan hallintaa 

  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

 

Other

Tarjolla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Toimeksiantomme vaihtelevat pientöistä suurempiin projekteihin ja työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Kokeneemmille suunnittelijoille on tarjolla vastuuta asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Meillä pääset toimimaan yhteistyössä useiden toimialojen (mm. kone- ja laitesuunnittelu, putkisto- ja laitossuunnittelu, rakenne- ja rakennussuunnittelu, sähkö ja automaatiosuunnittelu, sekä tietojärjestelmäpalvelut) kanssa. Työyhteisössämme pääset lisäksi nauttimaan hyvästä yhteishengestä ja tasokkaasta huumorista.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 25.2.2019 alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Experienced Business Manager, puh. 040 646 2422.

Details
Activated at 01/30/2019
Locations Kokkola
Category
Contact Tina Ahteensivu
Reference AD000544