Prosessisuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 33 000 ihmistä 25 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PROSESSISUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.

Prosessisuunnittelijana pääset työskentelemään toimitusprojektien parissa ja työtehtäväsi sisältävät mm. PI-kaavioiden piirtämistä, prosessimitoitusta, komponenttivalintoja sekä laatudokumentointia.

 

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa, esimerkiksi prosessi- tai energiatekniikan insinöörin koulutusta, sekä mielellään jonkin verran kokemusta prosessisuunnittelusta. Etsimme rohkeaa ja oma-aloitteista henkilöä, joka on innokas oppimaan uutta ja haluaa työskennellä projekteissa pitkäjänteisesti.

Alla mainituista valmiuksista on hyötyä tehtävän hoidossa:

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky
  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Tehokas ja tarkka ote työhön
  • Halu oppia uutta ja kehittyä

Aiempi kokemus prosessiteollisuudesta (etenkin kokemus voimalaitosympäristöstä) sekä sopivien järjestelmien, kuten AutoCAD ja Comos, osaaminen nähdään eduksi

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 4.3.2019 alla olevasta linkistä. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Anna Lammi, puh. 0400 528 273.

Details
Activated at 03/25/2019
Locations Tampere
Category
Contact Tina Ahteensivu
Application deadline 03/04/2019
Reference AD000513