Rakennussähkösuunnittelija

Tasks

Talotekniikan osaajat huomio! Haemme nyt RAKENNUSSÄHKÖSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana monipuolisissa talotekniikan projekteissamme. Päävastuusi on toimiasuunnittelijana/pääsuunnittelijana ja osallistua projektien suunnittelu- ja työmaakokouksiin. Tämän lisäksi tehtävänkuvasi voi mukaanlukea nuorempien suunnittelijoiden työnohjausta ja valmentamista omalla esimerkillisellä työlläsi.

Requirements

Rakennussähkösuunnittelijan rooliin istuu parhaiten kokenut tekijä, jolle olisi kertynyt jo useamman vuoden käytännön suunnittelukokemusta vastaavanlaisista töistä. Kokemuksen lisäksi tehtävässä menestymistäsi edesauttaa;

  • soveltuva talotekniikan koulutus (Insinööri tai Diplomi-Insinööri)
  • alan nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen monipuolinen käyttökokemus, esim. MagiCAD, CADiE, DIALux, Cadmatic ja Febdok
  • vaativamman suunnittelijan pätevyysluokka tai ainakin halu ja motivaatio hankkia tällainen tulevaisuudessa
  • sujuvan reipas kommunikointi niin suomeksi kuin englanniksi

Other

Pakettiin kuuluu mukavien työkavereiden lisäksi muitakin etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut. Lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista. Laaja työterveyshuoltomme pitää myös huolta työntekijöidemme terveydestä ja haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella ammattilaistemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Liity mukaan kehityshenkiseen ja ainutlaatuiseen asiantuntijaporukkaamme. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille 17.04.2023 mennessä, niin jutellaan lisää mielenkiintoisista mahdollisuuksista urapolullasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa TuomasTihinen, p. 040 744 4967 / tuomas.tihinen@alten.fi.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Publication date 16/03/2023
Location Hyvinkää - Helsinki - Tampere - Lahti
Recruiter Iida-Maria Hoikkala
Application deadline 17/04/2023
Reference Number Tuomas Tihinen