Test Automation Specialist

Tasks

Hei kaikille Test Automation Specialisteille!

Nyt on aika uusille tuulille, kuvioille ja töille! Miltä sinusta kuulostaisi työ innovatiivisessa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä, jossa työkavereinasi olisivat empaattiset ja osaavat alansa ammattilaiset? Etsimme tällä hetkellä Test Automation Specialistia vakituiseen työsuhteeseen Tampereen, Turun, Jyväskylän, Raahen tai Oulun toimipisteelle. Riippuen projektin tarpeista myös täysin etänä työskenteleminen on mahdollista!

Etsimämme henkilöt ovat käytännönläheisiä tiimipelaajia, joilla on palo moderneihin Test Automation -tekniikoihin sekä niiden tarjoamiin monipuolisiin haasteisiin. Kun tulet meille, sinulla on oikeasti tilaisuus kehittyä asiantuntijana, osaajana sekä tekijänä. Pääset osallistumaan tapahtumiin, koulutuksiin ja verkostoitumaan alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarkoituksenamme on tarjota työpaikka, jonne on aidosti ihanaa tulla!

Requirements

Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy seuraavista kokemusta: 

  • Työkokemusta testiautomaation parista
  • Soveltuvien teknologien hallintaa (esim. Robot Framework, Jenkins, Linux)
  • Ohjelmointikokemusta (esim. Python, Javascript, C# tai Java)
  • Innokkuutta ja halua oppia uutta, ongelmanratkaisukykyä ja itseohjautuvuutta
  • Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy DevOps-osaamista (esim. Docker, Kubernetes, Ansible) sekä kokemusta pilviympäristöistä (esim. AWS, Azure, GCP)
  • Alalle soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto

Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä intoa sparrailla työkavereiden kanssa. Toivomme näiden lisäksi halua kehittää tiimimme toimintaa.

Other

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan empaattiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan, jossa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä tekijänä sekä asiantuntijana suunnittelun ammattilaiseksi. Saat myös luoda täysin omannäköistä jatkumoa urapolullesi.

Me ALTENilla tähtäämme henkilöstömme hyvinvointiin, niin työpaikalla kuin työpaikan ulkopuolella. Tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme työsuhdepyöräedun ja kattavan työterveyshuoltopaketin. Samaiseen pakettiin kuuluu myös muitakin etuja, kuten esimerkiksi joustava hybridimalli sekä lounasetu. Huolehdimme myös työajan ulkopuolisista menoistasi laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Ja jos olet kiinnostunut laskettelusta, hiihtämisestä, luonnosta ja kuvankauniista maisemista, pääset hyödyntämään upeassa Sallassa sijaitsevaa yrityksemme mökkiä. Mikä olisikaan sen parempaa kuin antaa mielen levätä etätöiden ohella?

Voisilmäksi pullaan tarjoamme tämän kaiken lisäksi vielä työsuhdepyöräedun, jota voi hyödyntää juuri silloin kun itse haluat.

Miltä tämä kaikki kuulostaa? Olisitko etsimämme ja kaipaamamme testaamisen ammattilainen?

Mikäli innostuit, ihastuit tai sytyit, lähetä hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta! Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.2.2023 😊 

Lisätietoja tehtävästä antaa pohjoisen alueen osalta Kari (kari.myohanen@alten.fi) ja keskisen alueen projekteihin liittyen Shahin (shahin.amirkhani@alten.fi)

Tämän lisäksi suosittelemme vilkaisemaan niin Instagramia kuin myös LinkedIniä, sillä näet miltä arki kanssamme näyttää. Pääset kurkkaamaan toimintaamme @alten.finland nimen takaa ja ottamaan meidät seurantaan!

Erittäin lämpimästi tervetuloa hakemaan meille!

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan insinööri- ja suunnittelutoimistoista. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa 30:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua alan omistautuneinta osaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Publication date 25/01/2023
Location Tampere - Oulu - Raahe - Jyvaskyla - Kajaani - Turku
Recruiter Liisa Lehtonen
Application deadline 25/02/2023
Reference Number AD001743