Fluidi- Suunnittelija

Tasks

Kasvava asiantuntijaorganisaatiomme etsii nyt
FLUIDI-SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen, Järvenpään toimiston suunnittelutiimiin.
Suunnittelijan tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana monipuolisissa koneiden fluidijärjestelmien suunnittelutehtävissä. Työtehtävät sisältävät mm. järjestelmien määrittelyä, piirikaavioiden laatimista, komponenttien valitsemista ja komponenttiluetteloiden laatimista. Voit olla kokeneempi tai urasi alussa oleva suunnittelija, tehtävänkuva määrittyy myös osaamisesi perusteella. Kokeneemmalla tehtävänkuva voi sisältää pääsuunnittelijavastuita, kuten projektipäällikön vastuita, tehtävien jakamista muille suunnittelijoille sekä muiden suunnittelijoiden työn tarkistuksia. Aloitteleva suunnittelija pääsee aloittamaan muiden suunnittelijoiden ohjeistamista tehtävistä.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri konetekniikan tai hydrauliikan opintosuunnalta) ja hiukan työkokemusta suunnittelun parista. Pneumatiikan, hydrauliikan ja voitelutekniikan tuntemus nähdään merkittävänä etuna, kuten myös tuotannon työkokemus näiden tuoteryhmien parista. Otamme huomioon myös uransa alussa olevat kehittymiskykyiset hakijat.
Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia:

  • nykyaikaisten suunnitteluohjelmistojen, kuten AutoCAD ja CADS, monipuolinen osaaminen
  • halua kehittyä suunnittelun ammattilaiseksi
  • hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • matkustusvalmiutta tarvittaessa sekä kotimaassa että ulkomailla
  • kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti että kirjallisesti

Other

Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. 

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Vakituiset työntekijämme ovat myös oikeutettuja työsuhdepolkupyörään. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä ja huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 25.12.2022. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Vesa Sokka, p.+358 40 755 8421

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Publication date 23/11/2022
Recruiter Iida-Maria Hoikkala
Application deadline 25/12/2022
Reference Number Vesa Sokka