Junior Talent Acquisition Partner

Tasks

Ainutlaatuinen HR-tiimimme kaipailee uutta ihanaa työkaveria Helsingin toimipisteelle. Haussa nyt vakituiseen työsuhteeseen

JUNIOR TALENT ACQUISITION PARTNER.

Pääset osaksi tiivistä ja välittävää tiimiä ja saat mahdollisuuden kehittyä rekrytoinnin ammattilaiseksi insinööripuolen rekrytointien parissa. Tittelinäsi voisi yhtä hyvin olla Yksisarvisten Metsästäjä. Tai sellaiseksi varmasti ainakin kasvat, jos vain motivaatiota ja paloa haastavienkin rekrytarpeiden täyttämiseen löytyy! 

Mikä on sitten homman nimi?

Työhösi ALTENilla kuuluu ennen kaikkea uusien talenttien suorahaku eri kanavissamme. Tähän sisältyy työpaikkailmoitusten kirjoittamisen lisäksi hakijaviestintä sekä koko rekryprosessin aktiivinen hallinnointi. Olet päivittäisessä yhteistyössä omien Business Managereiden kanssa ja kommunikoit heidän kanssaan vallitsevasta markkinatilanteesta sekä ajankohtaisista rekrytointitarpeista. Tässä tehtävässä yksi parhaita juttuja onkin, että saat kaksi tiimiä yhden hinnalla! HR-tiimi toimii henkisenä ja fyysisenä tukenasi, mutta pääset samalla osaksi myyntitiimiä ja luomaan omia käytänteitä heidän kanssaan. Tavoitteena roolissa on ennen kaikkea, että pyrit kehittämään itsenäisesti uusia ja itsellesi parhaiten sopivia työskentelytapoja löytääksesi juuri ne oikeat kandidaatit asiantuntijatehtäviin. 

Älä kuitenkaan huoli, työ ei onneksi ole pelkkää tietokoneella istumista. Pääset osallistumaan myös erilaisiin rekrytointi-, opiskelijayhteistyö- ja verkostoitumistapahtumiin antaaksesi ALTEN Finlandille lisänäkyvyyttä työnantajana.

Kuulostaako paljolta? Kannattaa kuitenkin muistaa, että molemmat tiimisi tukevat sinua kaikessa ja meillä et jää koskaan ilman apua ja tukea. Toivomme joukkoomme ennen kaikkea kehittymishaluista ja innokasta tekijää, joka on halukas ottamaan vastuun oman roolinsa kehittämisestä sekä kasvamaan roolin puitteissa.

Requirements

Roolissa menestymistä edesauttaa: 

  • Kaupallisen alan korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) myynnin tai henkilöstöhallinnon puolelta
  • Aikaisempi kokemus henkilöstöhallinnon tai myynnin tehtävistä katsotaan eduksi
  • Sujuvaa kirjoitetun ja puhutun suomen ja englannin kielen taitoa

Voit olla vastavalmistunut tai esimerkiksi monimuoto-opintojesi loppuvaiheessa. Luonteeltasi olet rohkea ja sosiaalinen, ja suhtaudut innokkaasti uusien ihmisten kanssa kommunikointiin ja parhaiden kandidaattien löytämiseen. Olet työskentelytavoiltasi määrätietoinen ja järjestelmällinen, ja motivoidut etenkin ihmislähtöisestä ympäristöstä ja tavoitteellisesta työskentelystä.

Other

Lähetä hakemuksesi ja englanninkielisen ansioluettelosi 24.10.2022 mennessä. Kerro hakemuksessasi, mikä sinua motivoi rekrytoinnissa ja oletko kenties juuri etsimämme yksisarvisten metsästäjä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Partner Mona Pietikäinen, puh. +358 40 514 4710 

Odotamme innolla hakemustasi!

ALTENilla on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Details
Publication date 22/09/2022
Location Helsinki
Recruiter Mona Pietikäinen
Application deadline 24/10/2022
Reference Number AD001562