Tekninen Projektipäällikkö

Tasks

Kiinnostaisiko huippupositio yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelu- ja konsultointiyrityksessä? Tule mukaan kehittämään ja kehittymään kanssamme! Parhaillaan meillä on haussa tekninen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Kajaanin alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Kajaanin toimistomme on avattu heinäkuussa 2021, joten toiminta alueella on vielä alkutekijöissä. Tavoitteenamme on saada kasvatettua jalansijaa Kainuun alueen teollisuussektorilla. Tähän rooliin tarvitsemmekin innovatiivisen ja myyntihenkisen tekijän! Positio tarjoaa itsenäisen tontin valitsemasi alueen suunnittelu- ja asiantuntijatyöhön, sekä mahdollisuuden kiehittää ja kasvattaa alueen palvelutarjontaa. Näin ollen myös tarjoustyöhön osallistuminen ja myynnin tuki kuuluvat olennaisesti vastuullesi, ja tulet toimimaan projektien yhteyshenkilönä asiakkaidemme suuntaan. 

Requirements

Roolin ja vastuiden omaksumista edesauttaa alalle soveltuva insinöörin tai DI:n tutkinto sekä vähintään muutaman vuoden käytännönkokemusta joltain palvelualueeltamme esim. teollisuuden projektien suunnittelutehtävistä tai tietojärjestelmiin liittyvistä tehtävistä. Erityisesti aiempi kokemus projektien selvitys- ja esisuunnitteluvaiheista ovat sinulle hyödyksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa kehityshenkisyyttä ja itseohjautuvuutta. Sinulla pysyy langat käsissä kovankin paineen alla ja suoriudut vastuutehtävistäsi sovitussa aikataulussa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ja sinulle on jo kertynyt kattavasti tuntemusta ja käyttökokemusta valisemasi alueen suunnitteluohjelmistoista.

Other

Tärkeää meille on aito kiinnostuksesi tarttua haasteelliseen ja monipuoliseen rooliin, jossa pääsee vaikuttamaan osaamisemme ja liiketoimintamme kehittämiseen sekä omaan tulevaisuuden urakehitykseen. Suunnittelutoimistomme suuria etuja on väljä liikkuvuus tehtävänkuvien välillä. Eli mikäli vastuiden päivittäminen uudenlaiseen suuntaan tulee myöhemmin ajankohtaiseksi, meillä tämäkin on aina neuvoteltavissa!

Pakettiin kuuluu toki mukavan työyhteisön lisäksi muitakin etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Ja Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi, että lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista.

Kuulostiko hyvältä? Hienoa!

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 28.8.2022. Timanttisten tyyppien sattuessa kohdalle otamme haastatteluun jo kesän aikana. Mutta pääasiallisesti aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut vasta hakuajan päätyttyä, joten nautitaan kesästä ja palataan asiaan syssymmällä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Henry Majaniemi henry.majaniemi@alten.fi.

 

ALTEN Finland on yksi Suomen monialaisimmista suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, joka toimii tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälistä ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa.

Details
Publication date 14/06/2022
Location Kajaani | Kainuu
Recruiter Marju Virtanen
Application deadline 28/08/2022
Reference Number Ville Laakso