Rekrytoinnin Team Leader

Tasks

Me haemme rekrytiimiin energistä ja määrätietoista

TEAM LEADERIA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteelle!

Pääset osaksi pientä, mutta sitäkin osaavampaa tiimiä ja saat mahdollisuuden päästä kehittämään rekrytointiamme uudelle tasolle.

Mikä on sitten homman nimi meillä? Työsi ALTENilla muodostuu ensisijaisesti rekrytiimin esihenkilönä toimimisesta, mutta pääset myös laittamaan kätesi saveen ja tekemään rekrytointeja muun tiimin rinnalla. Raportoit tehtävässä suoraan esihenkilöllesi Ruotsissa ja pääset osaksi kansainvälistä työympäristöä. Tavoitteena omassa roolissasi on varmistaa, että vuoden rekrytavoitteisiin päästään, pysyä ajanhermolla erilaisten rekrytrendien kanssa sekä olla valmis nopeisiin liikkeisiin oman rekrytointimme ja siihen liittyvien prosessien kehittämiseksi. Tehtävässä onnistumisen kannalta yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi nousee, että koet erilaiset tavoitteet itseäsi motivoiviksi ja ne ajavat sinua tehokkaasti eteenpäin.

Requirements

Tehtävässä olet myös tiiviissä, päivittäisessä yhteistyössä myynnin esihenkilöidemme kanssa ja kommunikoit yhteistyössä heidän kanssaan vallitsevasta markkinatilanteesta sekä ajankohtaisista rekrytointitarpeista. Tässä tehtävässä yksi parhaita juttuja onkin, että pääset työskentelemään lähelle businessorganisaatiotamme. Toimintamme perustuu palvelun myyntiin ja sen takia eri alojen asiantuntijoiden löytäminen on erittäin tärkeä pala yrityksemme toimintaa ja sen kasvattamista.

Kuulostaako paljolta? Kannattaa kuitenkin muistaa, että upea rekrytiimisi on kaikessa apunasi ja meillä et muutenkaan koskaan jää ilman apua ja tukea. Etsimme ennen kaikkea kehittymishaluista ja innokasta tekijää, joka on halukas ottamaan vastuun oman roolinsa kehittämisestä sekä kasvamaan roolin puitteissa. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tiimin vetäjänä toimimisesta, vaan se voi olla seuraavana askeleena työurallasi. Etsimme ennen kaikkea motivoitunutta ja rohkeaa persoonaa, joka haluaa ottaa haasteen vastaan pilke silmäkulmassa!

Toivomme sinulta:

  • Kaupallisen alan korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi) myynnin tai henkilöstöhallinnon puolelta
  • 1-4 vuoden kokemusta rekrytoinneista, ja koet ne edelleen intohimoksesi
  • Tuloslähtöistä työskentelyasennetta
  • Taitoa sekä rohkeutta tiimin vetämiseen
  • Erinomaista kirjoitetun ja puhutun suomen ja englannin kielen taitoa

Millaista persoonaa sitten haemme? Olet rohkea ja oma-aloitteinen, rakastat innostaa ihmisiä sekä puskea ja tsempata heitä parempiin suorituksiin. Luonteeltasi olet sosiaalinen ja suhtaudut innokkaasti sekä positiivisesti uusien ihmisten kanssa kommunikointiin. Olet työskentelytavoiltasi utelias, määrätietoinen ja järjestelmällinen. Tulet viihtymään tehtävässä parhaiten, mikäli sinua motivoi ihmisten kanssa toimiminen, omien sekä tiimisi työskentelytapojen peilaaminen ja kehittäminen sekä tavoitteellinen työympäristö.

Other

Meille ALTENilla on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Lähetä englanninkieliset hakemuksesi ja ansioluettelosi 29.6.2022 mennessä alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

DDM Talent Acquisition Partner Mona Pietikäinen +358 40 514 4710

Details
Publication date 16/05/2022
Location Helsinki
Recruiter Mona Pietikäinen
Application deadline 29/06/2022
Reference Number AD001329