Nuorempia mekaniikkasuunnittelijoita

Tasks

Oletko innostunut mekaniikkasuunnittelusta? Haluatko päästä oppimaan ja  

kehittymään alan tekniseksi asiantuntijaksi rennossa organisaatiossa yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa? 

Haemme nyt kasvavaan asiantuntijayritykseemme  

NUOREMPIA MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA 

vakituisiin työsuhteisiin Tampereelle ja Jyväskylään. 

Mekaniikkasuunnittelijana ALTEN:illa työskentelet kokeneemman suunnittelijan oikeana kätenä erilaisissa kone- ja laitetoimitusprojekteissa esimerkiksi prosessiteollisuuden tai valmistavan teollisuuden alalla. Pääset työskentelemään joko osana omien suunnittelijoidemme tai asiakkaamme tiimiä. Alussa pääset työskentelemään kokeneempien suunnittelijoidemme rinnalla, jotka tukevat ja neuvovat sinua tarvittaessa. Meillä voit halutessasi päästä osallistumaan myös ulkomailla toteutettaviin projekteihin.

Requirements

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutus esimerkiksi konetekniikan insinööri. Huomioimme myös opintojen loppusuoralla olevat hakijat. Toivomme, että sinulta löytyy jo hieman kokemusta suunnittelutehtävistä esimerkiksi työharjoittelun kautta. Aiempi kokemus erilaisista valmistusmenetelmistä, asennus- tai kokoonpanotehtävistä, ohutlevy- ja koneistettujen osien sekä hitsausmerkkien tuntemus luetaan eduksesi, sillä ne auttavat sinua pääsemään alkuun. Teemme työtä tiimeissä ja läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kassa, jonka vuoksi toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkistä ja aktiivista työskentelyotetta, tiimityöskentelytaitoja sekä hyviä kommunikointi taitoja. Toivon mukaan olet myös päässyt jo tutustumaan erilaisiin alan 3D-mallinnusohjelmiin (CatiaSolidworksInventor tai NX) aiemmissa työpaikoissasi tai opintojesi kautta.  

Other

Tule meille kehittymään yhdessä apuaan antavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa! Täällä sinua odottavat mukavat työkaverit, modernit työskentelytilat sekä monipuoliset työtehtävät! Ja on meillä tietysti myös muita etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä kirsikkana kakun päällä työsuhdepyöräetu vakituisille työntekijöille. 

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 31.1.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja olemme kaikkiin hakemuksen jättäneisiin yhteydessä hakuajan päätyttyä.    

Lisätietoja tehtävästä antaa Coaching Business Manager Anna Lammi, puh 040 052 8273.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Publication date 14/01/2022
Location Tampere - Jyvaskyla | Pirkanmaa - Central Finland
Recruiter Aino Karhu
Application deadline 31/01/2022
Reference Number Anna Lammi