Suunnittelutiimin vetäjä / pääsuunnittelija

Tasks

Kasvava asiantuntijaorganisaatiomme hakee nyt Raahen toimipisteeseen  

SUUNNITTELUTIIMIN VETÄJÄÄ / PÄÄSUUNNITTELIJAA 

Johtamaan kone- ja mekaniikkasuunnittelua ja hallinnoimaan suunnitteluprojekteja. Tässä tehtävässä tulet toimimaan osa-alueen johtavana suunnittelijana. Vastuullesi kuuluvat suunnittelutöiden ohjaaminen, työmääräarvioiden laatiminen ja projektien hallinnointi. Lisäksi tehtäväsi sisältävät tarjouslaskentaa, resursointia sekä asiakassuhteiden ylläpitoa. Työsuhde on vakituinen ja  aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.  

Requirements

Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy soveltuva insinöörin tai DI:n koulutus ja usean vuoden kokemus teollisuuden kone- ja mekaniikkasuunnittelusta. Toivomme, että nautit vastuunottamisesta ja olet valmis saattamaan läpi myös haastavia projekteja.  Arvostamme asiakaspalveluhenkistä asennetta ja aitoa halua palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.  

Other

Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Meille työnantajana on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukemisen sekä puhelin- ja polkupyöräetujen ohella huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista mm. laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella ja työterveyshuollolla. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 7.11.2021. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Technical Specialist Aki Perälä (040-7325085).  

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Publication date 14/10/2021
Location Raahe
Recruiter Aino Karhu
Application deadline 07/11/2021
Reference Number AD001143