Johtava putkisto- ja laitossuunnittelija

Tasks

Osana tavoitettamme vahvistaa osaamistamme laajalla rintamalla haemme nyt

JOHTAVAA PUTKISTO- JA LAITOSSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään asiakasyrityksiemme projektien ja suunnittelutehtävien parissa. Toimit projekteissamme vastaavana suunnittelijana ja johdat esimerkilläsi suunnittelutyötä. Asiakkaitamme Suomessa ovat mm. prosessi-, energia- ja teknologiateollisuuden yritykset, sekä julkisen sektorin toimijat. Sinulle on luvassa monipuolisia haasteita mm. teollisuuden investointi- ja kunnossapitoprojektien parissa. Projektikohteesi sijoittuvatkin ympäri Suomen ja työskentelypisteesi voi sijaita missä tahansa toimistossamme Suomessa sekä joustavasti etänä.

Requirements

Toivomme sinulta insinöörin tai DI:n koulutusta sekä usean vuoden kokemusta putkisto- tai laitossuunnittelusta ja suunnittelun johtamisesta, esimerkiksi prosessi- tai metalliteollisuuden toimialalla. Lisäksi toivomme sinulta kykyä ja halua ottaa vastuuta suunnittelutöissämme ja osaamisemme kehittämisessä edelleen.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alan suunnitteluohjelmien hallinta, esim. Aveva E3D, Cadmatic, Vertex, Autodesk AutoCAD Plant, sekä Hexagonin ohjelmistot
  • Prosessiteollisuuden prosessien ja laitteiden tuntemusta
  • Paineenalaisten putkistojen ja painelaitteiden suunnittelu- ja mitoitusosaamista
  • Johtajuutta ja joustavuutta, sekä hyvää asiakaspalveluasennetta
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Other

Me haluamme olla asiakkaillemme tärkein kumppani myös teollisuuden putkisto- ja laitossuunnittelussa. Haluamme erityisesti kehittää kykyämme hoitaa laajempia projektikokonaisuuksia, hyödyntäen monipuolista osaamistamme niin Suomessa, kuin kansainvälisestikin. Yhtä lailla haluamme entisestään kehittää kykyämme tarjota oikeanlaista osaamista paikallisiin tarpeisiin kaikilla alueillamme. Tähän tavoitteeseen pääsyä pääset meillä edistämään avainasemassa.

Työnantajana meille on tärkeää pitää huolta työntekijöidemme terveydestä ja turvallisuudesta, sekä tukea heitä myös erilaisten etuuksien kautta. Näistäkin kerromme mielellämme lisää haastattelussa.

Tartu haasteeseen ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 28.10.2021 oheisen linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Coaching Business Manager, puh. 040 646 2422.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Publication date 24/09/2021
Location Oulu - Raahe - Kokkola - Tampere - Helsinki - Jyvaskyla - Kajaani - Kuopio - Hyvinkää - Järvenpää - Hämeenlinna - Kotka - Lahti - Pori - Joensuu - Lappeenranta - Turku - Vaasa
Recruiter Aino Karhu
Application deadline 28/10/2021
Reference Number Ville Laakso