Johtava rakennesuunnittelija

Tasks

Osana tavoitettamme vahvistaa osaamistamme laajalla rintamalla haemme nyt

JOHTAVAA RAKENNESUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään asiakasyrityksiemme projektien ja suunnittelutehtävien parissa. Toimit projekteissamme vastaavana suunnittelijana ja johdat esimerkilläsi suunnittelutyötä. Asiakkaitamme Suomessa ovat mm. prosessi-, energia- ja teknologiateollisuuden yritykset, sekä julkisen sektorin toimijat. Projektimme tarjoavat sinulle monipuolisia haasteita mm. uudiskohteiden, investointiprojektien, korjausrakentamisen ja kunnossapidon parissa. Projektikohteesi sijoittuvatkin ympäri Suomen ja työskentelypisteesi voi sijaita missä tahansa toimistossamme Suomessa.

Requirements

Toivomme sinulta rakennustekniikan insinöörin tai DI:n koulutusta sekä usean vuoden kokemusta teräs- ja betonirakenteiden suunnittelusta ja suunnittelun johtamisesta, esimerkiksi teollisuus- tai rakennuskohteissa. Lisäksi toivomme sinulta kykyä ja halua ottaa vastuuta suunnittelutöissämme ja osaamisemme kehittämisessä edelleen.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alan suunnitteluohjelmien hallinta, kuten Tekla Structures. sekä Autodesk AutoCAD ja Robot Structural Analysis
  • Projektinhallinnan ja tietomallinnuksen työkalujen hallintaa
  • Johtajuutta ja joustavuutta, sekä hyvää asiakaspalveluasennetta
  • Kykyä tulla toimeen haastavissakin asiakastilanteissa, sekä saattaa projektit maaliin parhaalla mahdollisella tavalla
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Other

Me haluamme olla tulevaisuudessa myös rakennesuunnittelun osa-alueella aktiivinen toimija ja asiakkaillemme tärkein kumppani. Haluamme erityisesti kehittää kykyämme hoitaa laajempia projektikokonaisuuksia, hyödyntäen monipuolista osaamistamme niin Suomessa, kuin kansainvälisestikin. Tähän tavoitteeseen pääsyä pääset meillä edistämään avainasemassa.

Työnantajana meille on tärkeää pitää huolta työntekijöidemme terveydestä ja turvallisuudesta, sekä tukea heitä myös erilaisten etuuksien kautta. Näistäkin kerromme mielellämme lisää haastattelussa.

Tartu haasteeseen ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2021 oheisen linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Coaching Business Manager, puh. 040 646 2422.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Publication date 17/09/2021
Location Raahe - Oulu - Kokkola - Kajaani - Tampere - Turku - Jyvaskyla - Hyvinkää - Hämeenlinna - Järvenpää - Helsinki - Lahti - Kotka - Kuopio - Vaasa - Seinäjoki - Joensuu - Kemi - Pori
Recruiter Aino Karhu
Application deadline 31/10/2021
Reference Number Ville Laakso