Ohjelmistosuunnittelija (Funktionaalinen ohjelmointi)

Tasks

Pidätkö ongelmien ratkaisusta ja innostaako sinua pitkänjänteinen työskentely suurten ja haastavien ohjelmistoprojektien parissa?

Haemme nyt kasvavaan asiantuntijayritykseemme funktionaaliseen ohjelmointiin erikoistunutta OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle tai Kajaaniin.

Tehtävässä pääset työskentelemää teknisenä asiantuntijana asiakasyrityksemme ohjelmistokehitysprojekteissa. Tulet työskentelemään osana 20 hengen kansainvälistä huipputiimiä, jossa saat myös varmasti palautetta työstäsi. Pääset kirjoittamaan koodia raskaan kaluston laitteisiin uusimpia työkaluja ja teknologioita hyödyntäen. Tehtäväsi pitävät sisällään mm. uusien ominaisuuksien kehittämistä, laitteiden toiminnan optimointia sekä tuotannosta tulevien ongelmaraporttien selvittämistä.  Ensisijainen työskentelypaikkasi tulee sijaitsemaan viihtyisältä toimistoltamme, joka sijaitsee Hatanpäällä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävään kuuluu viikoittainen vierailu asiakkaan tiloissa Tampereella. Tässä työssä pääset taatusti oppimaan jotain uutta.

Requirements

Voit olla etsimämme henkilö, jos opintosiovat painottuneet tietotekniikkaan (esimerkiksi IT-tradenomi tai DI) ja tunnet jonkin funktionaalisen ohjelmointikielen (Haskell, Scala tai F#). Teemme työtä tiimeissä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten tiimityötaidot ja kommunikointitaidot ovat tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta tärkeitä. Eduksesi katsomme C# sekä .NET osaamisen. Työssä tarvitset suomen kielen lisäksi myös englantia, joten sen sujuva hallitseminen on suuressa roolissa valintoja tehdessämme.

Other

Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.  Vakituiset työntekijämme ovat myös oikeutettuja työsuhdepolkupyörään. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä ja huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2021. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Shahin Amirkhani  shahin.amirkhani@alten.fi

ALTEN Finland löytyy nyt myös Instagramista, ota meidät seurantaan @alten.finland ja kurkkaa, millaiselta arki meillä näyttää. 😊

Alten on yksi pohjoismaiden suurimpia ICT-palveluntarjoajia. Toimimme tällä hetkellä Suomessa jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ICT-palveluja ja -ratkaisuja mittatilaustyönä asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Publication date 01/10/2021
Location Tampere - Kajaani
Recruiter Nina Nevalainen
Application deadline 31/10/2021
Reference Number AD001121