Devops Asiantuntija

Tasks

Haluatko päästä työskentelemään huippujen kollegoiden kanssa asiantuntijalähtöisessä yhteisössä, jonne on aidosti hauska tulla töihin? Haluamme olla juuri sinulle paras työpaikka, jossa arki on sujuvaa ja missä huolehdimme myös sinun ammatillisesta kehittymisestä. Kannustamme ja tuemme asiantuntijoitamme osallistumaan osaamista kehittäviin tapahtumiin ja koulutuksiin sekä verkostoitumaan alan parhaiden tekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edetä haluamallasi urapolulla. Kuuntelemme toiveitasi ja pääset osallistumaan avoimen yhteisömme kulttuurin sekä toimintatapojen kehittämiseen. Meillä sinulla on tilaa itseohjautuvuudelle ja olla juuri se oma itsesi.

Työnteon vastapainona, meille on erityisen tärkeää huumorintajuinen ja yhtenäinen työyhteisö. Viihdymme yhdessä myös työajan ulkopuolella mm. kokoontumalla toimistollemme nauttien gourmet kahvista, jääkaappien antimista, Lan Partyista sekä kattoterassista. Tällä hetkellä  suunnittelemme jo seuraavan lasketteluviikonlopun ajankohtaa Keski-Euroopan Alpeille.  😉 

Etsimme DevOps-asiantuntijoita vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Haemme joukkoomme henkilöitä, jotka ovat innostuneita kehittämään innovatiivisia ratkaisuja mielenkiintoisissa projekteissa. Etsimämme henkilöt ovat käytännönläheisiä tiimipelaajia, jotka ovat innostuneita kehittymään DevOpsin saralla.

Requirements

Mitä toivomme sinulta

Olet etsimämme DevOps asiantuntija mikäli sinulla löytyy vahvaa kokemusta DevOpsista, pilvialustojen osaamista (AWS, Azure, GCP) sekä vahvaa Linux-osaamista. Lisäksi olet törmännyt erilaisiin ympäristöihin ja osaat myös ottaa kantaa käytettäviin teknologioihin sekä rakennettaviin ratkaisuihin. ALTENilla pääset kehittämään osaamistasi työskentelemällä haastavissa ja mielenkiintoisissa projekteissa osana asiantuntevaa tiimiämme. 

Työntekopaikan suhteen olemme hyvin joustavia, halutessasi voit työskennellä joko meidän Helsingin toimistollamme tai täysin etänä hieman projektin tarpeista riippuen. 

 

 

 

Lisäksi arvostamme jo sinulla on:

  • laajaa osaamista DevOps-työkaluista (Kubernetes, Terraform, Docker, Ansible jne)
  • osaamista tietokannoista ja tallennusratkaisuista
  • vähintään yhden ohjelmointikielen hyvää hallintaa
  • halua toimia coachaavassa roolissa
  • kokemusta korkean saatavuuden palveluista
  • kokemusta korkean skaalautuvuuden palveluista
  • kokemus pankki- ja rahoitusalan järjestelmistä

Other

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Toimimme pääosin Helsingissä, Tampereella ja Oulun alueella itsenäisenä IT-yksikkönä osana globaalia teknologia-alan yritystä. Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle, mutta asiakkaita on myös muualla Suomessa sekä Euroopassa. Altenin IT-yksikössä työskentelee tällä hetkellä reilu sata asiantuntijaa, josta muodostuu tiivis yhteisö alamme johtavia asiantuntijoita. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä halutessasi myös ulkomailla.

Palkkaamme jatkuvasti loistavia asiantuntijoita myös ilman tiedossa olevaa toimeksiantoa, sillä emme halua menettää tilaisuutta saada sinua joukkoomme. Mikäli saimme herätettyä mielenkiintosi ja haluat liittyä tiimimme, lähetä hakemus oheisen linkin kautta, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan insinööri- ja suunnittelutoimistoista. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua alan omistautuneinta osaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Details
Publication date 13/10/2021
Location Helsinki
Recruiter Nina Nevalainen
Application deadline 30/11/2021
Reference Number AD001118