Embedded Software Developer

Tasks

Haluatko päästä työskentelemään huippujen kollegoiden kanssa asiantuntijalähtöisessä yhteisössä, jonne on aidosti hauska tulla töihin? Haluamme olla juuri sinulle paras työpaikka, jossa arki on sujuvaa ja missä huolehdimme myös sinun ammatillisesta kehittymisestä. Kannustamme ja tuemme asiantuntijoitamme osallistumaan osaamista kehittäviin tapahtumiin ja koulutuksiin sekä verkostoitumaan alan parhaiden tekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edetä haluamallasi urapolulla. Kuuntelemme toiveitasi ja pääset osallistumaan avoimen yhteisömme kulttuurin sekä toimintatapojen kehittämiseen. Meillä sinulla on tilaa itseohjautuvuudelle ja olla juuri se oma itsesi.

Haemme nyt sulautetun järjestelmien ohjelmistokehittäjiä Helsinkiin ja Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen.

Requirements

Mitä toivomme sinulta

Olet innostunut C- ja C++ ohjelmointikielistä ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista asiakkaiden haasteiden ratkaisemiseksi. Suhtaudut ammattiylpeydellä koodisi laatuun, jotta sitä on helppo lukea, jatkokehittää, ylläpitää ja testata. Voit hakea meille vaikka olisit vielä urasi alkupuolella oleva tulevaisuuden tähtikoodaaja tai jo kokeneempi ohjelmistoalan ammattilainen. Meidän vastuulla on etsiä juuri sinulle sopiva asiakasprojekti.

Arvostamme, jos sinulla on: 

  • aiempaa kokemusta sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehityksestä

  • vähintään yhden ohjelmointikielen hyvä hallinta (esim. Embedded C tai C++)

  • ARM: n perusteet (esim. Kohdistus ja tyypilliset oheislaitteet), eduksi katsomme osaamisen ARM-arkkitehtuurista

  • Linux- & Kernel-osaamista

  • osaamista verkkoratkaisuista Ethernet (EtherType, MAC) 

  • osaamista matalan kerroksen reaaliaikaisista protokollista (esim. L2-4-protokollat)

  • Hyviä kommunikaatiotaitoja sekä kykyä toimia dynaamisessa ketterän kehitysmallin kehitystiimissä

  • innostusta sparrailla kollegoiden kanssa sekä edistää kehitystiimin toimintaa

Other

Toimimme pääosin Helsingissä, Tampereella ja Oulussa itsenäisenä IT-yksikkönä osana globaalia teknologia-alan yritystä. Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle, mutta asiakkaita on myös muualla Suomessa sekä Euroopassa. Altenin IT-yksikössä työskentelee tällä hetkellä reilu sata asiantuntijaa, josta muodostuu tiivis yhteisö alamme johtavia asiantuntijoita. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä halutessasi myös ulkomailla.

Palkkaamme jatkuvasti loistavia asiantuntijoita myös ilman tiedossa olevaa toimeksiantoa, sillä emme halua menettää tilaisuutta saada sinua joukkoomme. Mikäli saimme herätettyä mielenkiintosi ja haluat liittyä tiimimme, lähetä hakemus oheisen linkin kautta, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan insinööri- ja suunnittelutoimistoista. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua alan omistautuneinta osaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.  

Details
Publication date 01/10/2021
Location Helsinki - Tampere
Recruiter Nina Nevalainen
Application deadline 31/10/2021
Reference Number AD001081