Mekaniikkasuunnittelija

Tehtävät

Kasvava asiantuntijaorganisaatiomme etsii nyt joukkoihinsa

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelypisteesi voi sijaita joko Turun, Hyvinkään, Tampereen tai Jyväskylän toimipisteellämme. Sovittaessa myös työskentely muilta toimipisteiltämme onnistuu.

Tarjoamme sinulle tehtävän mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi päästä osallistumaan jopa ulkomailla toteutettaviin projekteihin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ammattilaisia, joiden joukkoa pääset omalla osaamisellasi täydentämään. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita globaalien suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan. Voit työskennellä joko yhden asiakkaan eri projektien parissa tai vaihtelevasti eri asiakkaiden kanssa.

Vaatimukset

Toivomme sinulta ensisijaisesti soveltuvaa koulutusta, esim. konetekniikan tai materiaalitekniikan insinööri/DI, sekä aikaisempaa työkokemusta suunnittelutehtävistä, esimerkiksi teollisuuden koneiden ja laitteiden parissa.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa: 

  • 3D-mallinnusohjelmien hyvää osaamista
  • 2D-suunnitteluohjelmistojen tuntemusta
  • Luovaa ja innovatiivista ajattelutapaa
  • Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tiimityötaitoja
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Asiakaspalveluasennetta, tehokasta työotetta ja halua oppia uutta
  • Tahto kehittyä suunnittelun ammattilaiseksi ja tekniseksi asiantuntijaksi

Muuta

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen viimeistään 21.04.2021. Otathan huomioon, että haastattelemme jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Jarkko Rissanen, puh. 040 641 6130.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 07/04/2021
Location Turku - Hyvinkää - Tampere - Jyvaskyla
Recruiter Karoliina Lakkala
Haku päättyy 21/04/2021
Reference Number AD000998