Kone- ja laitossuunnittelija

Tehtävät

Kansainvälinen asiantuntijaorganisaatiomme etsii

KONE- JA LAITOSSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Kotkan toimipisteellemme. Tulet ajankohtaisten tarpeiden mukaan työskentelemään joko omalla toimistollamme tai asiakkaamme toimitiloissa.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta konetekniikan alan soveltuvaa koulutusta (Insinööri tai DI). Työkokemusta sinulle on karttunut jo useammalta vuodelta ja erilaisista suunnitteluprojekteista. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja uskallat ottaa vastuuta. Tekijänä omaat hyvä vuorovaikutustaidot ja ongelmaratkaisukyvyn. Työskentelet sujuvasta myös tiimissä sekä itsenäisesti. Et pelkää haasteita, vaan tykkäät haastaa itseäsi työssä päivittäin.

Vaatimukset

Toivomme sinulta:  

  • Useamman vuoden työkokemusta suunnittelusta
  • Vankkaa 2D ohjelmisto-osaamista
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Kykenemmekin tarjoamaan suunnittelijoillemme monipuolisesti erilaisia projekteja ja vastaamaan heidän yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiinsa.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 23.04.2021 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Coaching Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh. +358 (0)40 619 5696. 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 31/03/2021
Location Kotka
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 23/04/2021
Reference Number AD000994