Talent Acquisition Partner

Tehtävät

Asiantunteva rekrytiimimme hakee nyt joukkoonsa uutta

TALENT ACQUISITION PARTNERIA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme. Tehtävässä pääset osaksi pientä, mutta sitäkin osaavampaa rekrytoijien joukkoamme ja saat mahdollisuuden kasvaa rekrytoinnin ammattilaisena. Rooli on jaettavissa kahteen osaan, tulet vastaamaan sekä oman alueesi konsulttirekrytoinneista, että koko Suomen organisaatiomme sisäisten roolien täyttämisestä. Tarjolla on siis hyvinkin laaja sekä vastuullinen työnkuva, jossa pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisten profiilien etsimiseen.

Mikä on sitten homman nimi? Työsi Talent Acquisition Partnerina muodostuu ensisijaisesti työpaikkailmoitusten laatimisesta ja julkaisemisesta, rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisesta hallinnasta, hakijaviestinnän hoitamisesta, suorahakujen tekemisestä ja uusien työntekijöiden perehdyttämisestä. Tässä nimenomaisessa roolissa lisämausteena on mainittu vastuu sisäisten hakujemme hallinnoista, mikä ilmenee mm. tilannepäivityksinä ALTENin kansainväliselle puolelle sekä haastatteluihin osallistumisena.

Olet tiiviissä, päivittäisessä yhteistyössä omien myynnin esimiestesi (konsulttirekrytoinnit) sekä eri osastojen vetäjiemme kanssa (sisäiset rekrytoinnit) ja kommunikoit yhteistyössä heidän kanssaan vallitsevasta markkinatilanteesta sekä ajankohtaisista rekrytointitarpeista.

Käytät tehokkaasti eri työkaluja ja kehität myös itsenäisesti uusia työskentelytapoja löytääksesi oikeat kandidaatit asiantuntijatehtäviin.

Koronan väistyttyä osallistut lisäksi erilaisiin rekrytointi- ja opiskelijayhteistyötapahtumiin antaaksesi ALTEN Finlandille lisänäkyvyyttä työnantajana.

Mahdolliset muut satunnaisemmat tehtäväsi tukevat tiiviisti nimenomaan rekrytointi- ja perehdytystoimintojen arkea.

Kuulostaako paljolta? Kaikessa yllä mainitussa sinua kuitenkin tukee muu rekrytiimimme sekä ammattitaitoiset myynnin esimiehemme. Etsimme ennen kaikkea kehittymishaluista tekijää, joka on halukas kasvamaan roolin puitteissa.

Vaatimukset

Toivomme sinulta:

  • Kaupallisen alan korkeakoulututkintoa (tradenomi tai KTM) esim. henkilöstöhallinnon tai myynnin painotuksella
  • 2–3 vuoden aiempaa kokemusta rekrytointityöstä, kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi
  • Aiempaa kokemusta suorahakujen työstämisestä (LinkedIn Recruiter)
  • Sujuvaa kirjoitetun ja puhutun suomen ja englannin kielen taitoa
  • Office-ohjelmien osaamista
  • Luovaa ja sosiaalista asennetta
  • Erinomaisia viestintätaitoja
  • Nopeatempoisia ja tehokkaita työtapoja

Millaista persoonaa sitten haemme? Olet rohkea ja oma-aloitteinen, et pelkää tarttua puhelimeen ja kontaktoida parhaita kandidaatteja. Luonteeltasi olet sosiaalinen ja suhtaudut innokkaasti sekä positiivisesti uusien ihmisten kanssa kommunikointiin. Olet työskentelytavoiltasi määrätietoinen ja järjestelmällinen. Tulet viihtymään tehtävässä parhaiten, mikäli sinua motivoi tavoitteellinen ja nopeatempoinen työympäristö. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä pitää useita lankoja käsissään samanaikaisesti, kykenet organisoimaan ja priorisoimaan omaa työskentelyäsi.

Muuta

Meille on myös tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 07.03.2021 mennessä alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi, mikä sinua motivoi Talent Acquisition Partnerin tehtävissä, teknologiakonsultoinnissa ja ALTEN Finlandilla. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus sijoittuu maaliskuulle 2021 ja arvostamme hakijoissa kykyä aloittaa nopealla aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Talent Acquisition Partner Erno Puhakka, puh. 040 665 1595

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 17/02/2021
Location Tampere
Recruiter Erno Puhakka
Haku päättyy 07/03/2021
Reference Number AD000968