Kone- ja laitesuunnittelija

Tehtävät

Kasvutarinamme jatkuu ja etsimme joukkoihimme

KONE- JA LAITESUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Kokkolaan.

Suunnittelijan tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana monipuolisissa projekteissa. Työtehtävät sisältävät mm. mekaniikkasuunnittelua, koneenrakennussuunnittelua, laitos- ja layoutsuunnittelua, teräsrakennesuunnittelua ja yleensäkin asiakkaiden ongelmien ratkaisua. Voit olla kokeneempi tai urasi alussa oleva suunnittelija, tehtävänkuva määrittyy myös osaamisesi perusteella.

Vaatimukset

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai DI) sekä kokemusta prosessiteollisuuden kone- ja laitesuunnittelusta. Kokemuksesi voi olla myös teollisuuden kunnossapidosta.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alueen suunnitteluohjelmistojen monipuolista hallintaa (esim. Autodesk Inventor, SolidWorks tai Cadmatic)
  • Teknisen laskennan hallintaa (laskennan tukena käytämme esim. Autodesk Robot Structural analysis- ohjelmistoa)
  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

Muuta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä urallasi kilpailukykyisessä ja jatkuvasti kasvavassa organisaatiossamme. Sinulla on mahdollisuus kehittää ja syventää omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Lisäksi pääset työskentelemään pätevien ammattilaisten rinnalla positiivisessa, innovatiivisessa sekä dynaamisessa työympäristössä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 5.3.2021 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että teemme palkkauksen heti sopivan kandidaatin löydyttyä ja aloitusaika on sovittavissa.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Project Manager Mika Mäkelä (puh. 040 8414 962).

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 16/02/2021
Location Kokkola
Recruiter Karoliina Lakkala
Haku päättyy 05/03/2021
Reference Number AD000967