Prosessisuunnittelija

Tehtävät

Vahvistamme osaamistamme ja etsimme nyt joukkoihimme

PROSESSISUUNNITTELIJAA

Tampereen toimipisteellemme. Prosessisuunnittelijana pääset työskentelemään toimitusprojektien parissa. Työtehtäväsi sisältävät projektien aikaisia prosessin määritykseen, muokkaukseen ja kuvaukseen liittyviä työtehtäviä: 

 • Prosessin määritys, projektin ja asiakkaan tietojen tarkistus sekä ohjelmistojen välisten linkkien avaaminen ja yhteensovittaminen
 • Projektin hankintasuunnitelman laadinta
 • Kaavioiden valmistelu ja muokkaus sekä komponenttiluetteloiden koonti ja päivitys hankintoja sekä asiakasdokumenttilähetyksiä varten
 • Vaadittavien speksien määritys ja koonti sekä projektiin kuuluvien prosessin osien positiointi
 • Hankintakyselyt toimittajilta
 • Tarvittaessa käyttö- ja huolto-ohjeiden, asennusdokumenttien ja koulutusmateriaalien kokoaminen
 • Mahdolliset työmaavierailut
 • Suunnittelujärjestelmän käyttötukitehtävät

Vaatimukset

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) sekä hieman kokemusta prosessiteollisuusympäristöistä ja alan suunnittelutehtävistä. Comos-suunnittelujärjestelmän osaaminen nähdään isona etuna.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

 • Energiateollisuuden prosessien ja laitteiden tuntemusta
 • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa
 • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Työskentelet itsenäisesti, mutta läheisessä yhteistyössä projektipäälliköiden, tuoteinsinöörien sekä muiden suunnittelijoiden kanssa. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 14.03.2021 oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Coaching Business Manager Anna Lammi, puh. 040 052 8273 (tavoitettavissa ma-ke).

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 09/02/2021
Location Tampere
Recruiter Karoliina Lakkala
Haku päättyy 14/03/2021
Reference Number AD000963