LVI-suunnittelija

Tehtävät

Vahvistamme osaamistamme ja etsimme nyt joukkoihimme

LVI-SUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään asiakkaidemme vaativien suunnittelutehtävien parissa. Nyt haussa olevan roolin painopiste on pääosin paikallispalveluissa ja työpisteesi sijaitsee Kokkolan toimistollamme.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta esim. LVI-tekniikan alueelta, sekä ainakin muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden tai kiinteistökohteiden LVI-suunnittelusta.

Suunnitteluohjelmistoista esim. MagiCAD, AutoCAD ja CADS ovat sinulle tuttuja. Lisäksi hallitset MS Office-työkalut hyvin. Perehtyneisyys myös teollisuuden prosessi- ja laitossuunnittelun ohjelmistoihin lasketaan eduksesi.

Toivomme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, sekä itseohjautuvuutta ja tiimityötaitoja sopivassa suhteessa. Asiakasrajapinnassa ja eri sidosryhmien parissa toimimisen tulee olla sinulle luontevaa. Toimit sujuvasti suomen kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Muu kielitaito lasketaan eduksesi.

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita suuryrityksiä, ja asiakaskuntamme on laajentunut viime vuosina huomattavasti. Tavoitteemme on vahvistaa toimintaamme pohjoisemmassa Suomessakin edelleen, tarjoten monipuolisesti palveluitamme asiakkaillemme kaikilla alueilla.

Tartu haasteeseen ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2021 oheisen linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Coaching Business Manager, puh. 040 646 2422.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Location Kokkola
Recruiter Karoliina Lakkala
Haku päättyy 28/02/2021
Reference Number AD000961