Rakennesuunnittelun projekti-insinööri

Tehtävät

Kasvutarinamme jatkuu ja etsimme joukkoihimme

RAKENNESUUNNITTELUN PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään asiakasyrityksiemme projektien ja suunnittelutehtävien parissa. Projektit ja asiakaskohteet sijoittuvat pääosin Pohjois-Suomen alueelle. Työskentelypisteesi voi sijaita Oulun tai Raahen toimistollamme.

Vaatimukset

Toivomme sinulta rakennustekniikan insinöörin tai DI:n koulutusta sekä kokemusta teräs- ja betonirakenteiden suunnittelusta ja projektitoiminnasta, esimerkiksi teollisuus- tai rakennuskohteissa.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alan suunnitteluohjelmien hallinta, kuten Autodesk AutoCAD, Robot Structural Analysis sekä Tekla Structures
  • Projektinhallinnan työkalujen hallintaa, esim. MS Project
  • Aktiivisuutta, kehityshalukkuutta ja tiimityötaitoja
  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Muuta

Tarjolla on vastuullinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa ja olla tärkeä osa tulevaisuuden liiketoimintamme kehittämistä. Tehtävänkuvaan ja urakehitykseen voi sisältyä kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi mukaan myös projektin- ja tiiminvetotehtäviä, tai myynti- ja esimiestehtäviä.  

Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meille työnantajana on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä ja haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Tartu haasteeseen ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 28.1.2021 oheisen linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Coaching Business Manager, puh. 040 646 2422.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 11/01/2021
Location Oulu - Raahe
Recruiter Karoliina Lakkala
Haku päättyy 28/01/2021
Reference Number AD000940