Voimalaitossuunnittelija

Tehtävät

Haemme nyt kansainväliseen asiantuntijaorganisaatioomme

VOIMALAITOSSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Kotkan ja Lahden toimipisteillemme, työskentelemään asiakkaidemme laitoskohteiden suunnitteluprojekteissa. Varsinainen työskentelypaikkasi sijaitsee omalla toimistollamme Kotkassa tai Lahdessa, mutta tehtävään voi sisältyä myös jonkin verran matkustamista Suomessa.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä taustaa (insinööri tai DI)
  • Kokemusta itsenäisestä projektityöstä voimalaitosprojektien parissa
  • Ymmärrys voimalaitoksien teknisistä vaatimuksista
  • Oma-aloitteista ja aktiivista työskentelytaitoa määrätietoisella otteella
  • Kokemusta projektiluontoisessa työympäristössä työskentelystä ja kykyä sopeutua sen mukanaan tuomiin muutoksiin
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

Toivomme sinulta lisäksi:

  • Näyttöjä menestyksekkäästi hoidetuista suunnittelutehtävistä
  • Kokemusta suunnittelutiimin vetämisestä
  • Painelaiteosaamista

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Kykenemmekin tarjoamaan suunnittelijoillemme monipuolisesti erilaisia projekteja ja vastaamaan heidän yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiinsa.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.01.2021 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä! Tehtävän aloitus sijoittuu alkuvuoteen 2021 ja tarkentuu lähempänä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Coaching Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh. +358 (0)40 619 5696. 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 23/12/2020
Location Lahti - Kotka
Recruiter Erno Puhakka
Haku päättyy 31/01/2021
Reference Number AD000937