Prosessisuunnittelija

Tehtävät

Kansainvälinen asiantuntijaorganisaatiomme etsii alkuvuodelle 2021

PROSESSISUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Kotkan toimipisteellemme. Tulet ajankohtaisten tarpeiden mukaan työskentelemään joko omalla toimistollamme tai asiakkaamme toimitiloissa.

Prosessisuunnittelijana pääset työskentelemään toimitusprojektien parissa ja työtehtäväsi sisältävät mm. PI-kaavioiden piirtämistä, prosessimitoitusta, komponenttivalintoja sekä laatudokumentointia.

Vaatimukset

Toivomme sinulta soveltuvaa, esimerkiksi prosessi-, automaatio- tai energiatekniikan insinöörin koulutusta, sekä mielellään jonkin verran kokemusta prosessisuunnittelusta. Etsimme rohkeaa ja oma-aloitteista henkilöä, joka on innokas oppimaan uutta ja haluaa työskennellä projekteissa pitkäjänteisesti.

Arvostamme myös seuraavia valmiuksia:

  • Hyvät tiimityötaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • Oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky
  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Tehokas ja tarkka työote
  • Halu oppia uutta ja kehittyä
  • Aiempi kokemus prosessiteollisuudesta (etenkin kokemus voimalaitosympäristöstä) sekä sopivien järjestelmien, kuten AutoCAD, ALMA ja Comos, osaaminen nähdään eduksi

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Kykenemmekin tarjoamaan suunnittelijoillemme monipuolisesti erilaisia projekteja ja vastaamaan heidän yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiinsa.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.01.2021 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä! Tehtävän aloitus sijoittuu alkuvuoteen 2021 ja tarkentuu lähempänä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Coaching Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh. +358 (0)40 619 5696. 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 21/12/2020
Location Kotka
Recruiter Erno Puhakka
Haku päättyy 31/01/2021
Reference Number AD000934