Ohjelmistosuunnittelija (Funktionaalinen ohjelmointi)

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA (Funktionaalinen ohjelmointi)

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme, työskentelemään asiakasyritystemme ohjelmistokehitys projekteissa.

Vaatimukset

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti englanniksi
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Jonkin funktionaalisen ohjelmointikielen osaamista esim. F# tai Haskell
  • Motivaatio pitkäjänteiseen työskentelyyn haastavien ja suurten ohjelmistoprojektien parissa

Muuta

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot, etätyömahdollisuudet ja kattavan työterveyshuollon.

Tartu haasteeseen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 9.12.2020. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Henri Kuusisto, puh. +358  40 185 7482, henri.kuusisto@alten.fi

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä.

 

Lisätiedot
Aktivoitu 09/11/2020
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 09/12/2020
Suosittelijat AD000916