Projektipäällikkö

Tehtävät

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelu- ja konsultointiyrityksessä? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Oulun alueelle

vastaamaan suunnitteluprojekteista ja toimimaan projektien yhteyshenkilönä asiakkaidemme suuntaan. Osallistut oman alueesi suunnittelutyöhön, koordinoit muita suunnittelualoja ja varmistat projektien onnistuneen läpiviennin. Tehtäviisi kuuluu tarvittaessa myös asennusvalvontatehtäviä ja urakoitsijayhteistyötä. Myös tarjoustyöhön osallistuminen ja myynnin tuki ovat olennainen osa tehtäviäsi.

Vaatimukset

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) ja vähintään muutaman vuoden kokemusta mekaniikka-, putkisto-, prosessi-, tai SIA-suunnittelun tehtävistä tai näiden alojen suunnitteluprojektien johtamisesta.

Lisäksi arvostamme seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

-        Hyvää organisointikykyä ja halua ottaa vastuuta projekteissa

-        Hyviä viestintätaitoja, itseohjautuvuutta ja paineensietokykyä

-        Myyntihenkisyyttä ja asiakaspalvelutaitoja

-        Osaamisalueesi suunnitteluohjelmistojen tuntemusta ja käyttökokemusta

-        Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Muuta

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan, mahdollisuuden vaikuttaa osaamisemme ja liiketoimintamme kehitykseen, sekä hyvät mahdollisuudet tulevaisuuden urakehitykseen.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 10.11.2020 oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Coaching Business Manager, puh. 040 646 2422.

 

ALTEN Finland on yksi Suomen monialaisimmista suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, joka toimii tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälistä ALTEN Groupia, joka työllistää yli 37 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa.

Lisätiedot
Aktivoitu 15/10/2020
Sijainnit Oulu
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 11/11/2020
Suosittelijat AD000910