Software QA Engineer

Tehtävät

SOFTWARE QA ENGINEER

Haemme ohjelmiston laadunvarmistuksen parissa työskentelystä kiinnostuneita henkilöitä vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseemme, työskentelemään asiakasyritystemme projekteissa.

Vaatimukset

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai it-tradenomi)
  • Motivaatiota pitkäjänteiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Englannin kielitaitoa
  • Kokemusta ohjelmiston laadunvarmistus tehtävistä
  • Kokemusta testiautomaatio työkaluista (esim. Robot Framework, Jenkins)

Muuta

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Kokeneemmille asiantuntijoille on tarjolla vastuuta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot, etätyömahdollisuudet ja kattavan työterveyshuollon.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 9.11.2020. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Henri Kuusisto, puh. +358  40 185 7482, henri.kuusisto@alten.fi

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä.

 

Lisätiedot
Aktivoitu 12/10/2020
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 10/11/2020
Suosittelijat AD000907