Sähkösuunnittelija

Tehtävät

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa?

Kasvava ja kansainvälinen asiantuntijaorganisaatiomme etsii

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme. Tehtävässä pääset toimimaan suunnittelijana monipuolisissa sähkösuunnitteluprojekteissa.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-        Soveltuvaa alan koulutusta (sähkötekniikan insinööri tai DI)

-        Aiempaa alan työkokemusta

-        Aiempaa kokemusta sähkösuunnitteluohjelmistoista, erityisesti EPLAN, E3 tai/ja CADS katsotaan eduksi

-        Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

-        Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

-        Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

Lisäksi eduksi katsotaan:

-        Aiempi kokemus sähköasemaprojekteissa / sähkön jakeluun liittyvissä projekteissa

Muuta

Tarjoamme sinulle työpaikkaa mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta mm. kertyneillä työajantasaamisvapailla eli pekkasilla. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2020 alla olevasta linkistä. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Teollisuuden sähkö- & automaatioyksikön johtaja Tuomas Tihinen, puh. 040 744 4967.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 07/10/2020
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 31/10/2020
Suosittelijat AD000904