Jatkuva haku: Sähkösuunnittelija

Tehtävät

Euroopan johtaviin insinööri- ja suunnittelutoimistoihin kuuluva asiantuntijaorganisaatiomme hakee

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Työskentelypaikkasi tulee sijoittumaan asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla ja määräytyy sovitun projektin sekä hakijan osaamisen perusteella.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana erilaisissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Haemme monipuolista osaamista erilaisiin rooleihin, ja tarkempi työnkuva muotoutuu hakijan toiveiden ja osaamisen mukaan. Voit siis olla urasi alkutaipaleella tai jo pidempään alalla toiminut ammattilainen.

Vaatimukset

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa alan koulutusta (sähkötekniikan insinööri tai DI)
  • alan työkokemusta
  • kokemusta sähkösuunnitteluohjelmistoista (erityisesti EPLAN ja E3)
  • kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, ja laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Vapaa-ajalla selustaasi turvaa tapaturmavakuutus.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä, ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaessa kykenemme vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisesta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490

Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 12/01/2021
Location Helsinki
Recruiter Maija Uoti
Reference Number AD000899