Software Developer / Ohjelmistosuunnittelija

Tehtävät

Kaipaatko uusia haasteita? ALTEN Finland etsii riveihinsä monipuolista ohjelmistokehityksen osaajaa Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen. Toimenkuvan ytimessä on ongelmanratkaisu full stack -kehityksen kautta hyödyntäen eri teknologioita ja pilvialustoja kuten Java, Python, Node, GO, JS, React, Vue, Angular, AWS, Azure ja Google.

Helsingin yksikkömme on verrattain uusi IT-konsultoinnin maailmassa, joten pääset vaikuttamaan sen kehittymiseen. Yrityksemme juuret ovat 1960-luvun Pohjois-Suomessa, mutta sittemmin tarinamme on laajentunut globaaliksi tultuamme osaksi ALTENin kansainvälistä konsernia. Olemme konsulttiliiketoimintaan keskittynyt yritys, ja ohjelmistokehitystiimimme on pieni ja tiivis. Organisaatiollamme on Suomessa 10 toimipistettä, joten tarjoamme sinulle mielenkiintoisen verkoston poikkeuksellisen monialaisia osaajia työsi tueksi.

Meillä: 

  • työnkuvasi on vaihteleva ja tarjoaa mahdollisuuden kasvuun 

  • pääset vaikuttamaan ohjemistokehityksemme suuntaviivoihin ja asiakasprojekteihin

  • olet osa ammattitaitoista ja huumorintajuista tiimiä 

  • saat valita omat työskentelytapasi ja välineesi

  • organisaatiokielenä toimii suomi

Vaatimukset

Arvostamme, jos sinulla on: 

  • kyky hyödyntää laaja-alaisesti teknistä tietämystä (esim. Web-, mobiili- ja pilvi-järjestelmät) ja mentoroida muita osaajia
  • itseohjautuva asenne
  • intoa auttaa kollegaa
  • kiinnostusta kehittää yksikön toimintaa

Muuta

Kotipesämme on Helsingin Kalasatamassa, ja projektimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, mutta työntekijämme voivat halutessaan sijoittua myös alueen ulkopuolelle, sillä 10 toimipistettämme kattavat Suomen pohjoisesta etelään ja ALTEN-konsernilla on toimintaa 25 maassa globaalisti. Kulttuurimme pohjana on luottamus ja itseohjautuvuus, eikä meillä pidetä turhaan palavereita. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan kasvuusi, työmäärääsi ja kehittymiseesi. ALTEN Helsingin toimistolla toimii myös useita kerhoja liittyen urheiluun, ohjelmointiin ja yleiseen hauskanpitoon, ja panostamme henkilöstön viihtyvyyteen. ALTEN Finland on vakaa työnantaja ja solmimme työsuhteet vakituisina. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakemuksesi vastaanotettuamme.

Lisätietoja rekryprosessista antaa Recruiter Maija Uoti (maija.uoti@alten.fi). 

Lisätietoa yksikön toiminnasta ja ohjelmistokehittäjän työtehtävistä antaa:

Business Manager Toni Nylund, toni.nylund@alten.fi, 040 595 1482
Business Manager Laura Volmanen, laura.volmanen@comiq.fi, 040 824 7724
Business Manager Tony Keisala, tony.keisala@comiq.fi, 040 960 7373

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä.

 

Lisätiedot
Aktivoitu 24/09/2020
Sijainnit Helsinki
Yhteystiedot Maija Uoti
Haku päättyy 31/10/2020
Suosittelijat AD000896