Putkistosuunnittelija

Tehtävät

Kasvava ja kansainvälinen asiantuntijaorganisaatiomme etsii

PUTKISTOSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme, toteuttamaan teollisuuskohteiden suunnitteluprojekteja.

Vaatimukset

Tehtävässä menestymisen edellytyksiä ovat:

  • PDMS- tai E3D -ohjelmiston käytön hyvätasoinen osaaminen
  • Autocadin käytön perusosaaminen
  • Navisworksin perusosaaminen ja -ymmärrys
  • Halu työskennellä projektiympäristössä, missä aikataulut ovat tarkkoja ja jokaisen tekijän panos on merkittävä
  • Putkistosuunnittelun hyvä osaaminen ja ymmärrys

Lisäksi kyky lukea ja ymmärtää

  • putkistokaavioita
  • layout- piirrustuksia
  • prosessiyhdekuvia
  • sähkö- sekä instrumenttikaavioita

Eduksi katsotaan kyky toimia muiden kuin oman suunnittelualueensa kanssa, eli tehdä yhteistyötä ja löytää yhteisymmärrys esimerkiksi prosessi-, laite-, teräsrakenne- ja sähkö- & instrumentointisuunnittelun kanssa.

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 13.10.2020 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Jarkko Rissanen, puh. +358 40 641 6130.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 16/09/2020
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 14/10/2020
Suosittelijat AD000893