Java ohjelmistokehittäjä

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

JAVA OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ 

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseemme, työskentelemään asiantuntijana asiakasyrityksemme ohjelmiston tuotekehitystehtävissä.

Vaatimukset

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai it-tradenomi)
  • Kokemusta ohjelmistokehityksestä min. 5 vuotta
  • Kokemusta mm. seuraavista teknologiosta Java, Apache Cassandra/Camel, ServiceMix
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Aikaisempi kokemus asiantuntijana tai konsulttina toimimisesta on suuri etu, muttei välttämätöntä

Muuta

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Kokeneemmille osaajaille on tarjolla vastuuta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot, etätyömahdollisuudet ja kattavan työterveyshuollon.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 05.10.2020. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Henri Kuusisto, +358  40 185 7482, henri.kuusisto@alten.fi

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä.

 

Lisätiedot
Aktivoitu 15/09/2020
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 06/10/2020
Suosittelijat AD000892