DCS-suunnittelija/-pääsuunnittelija

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

DCS-SUUNNITTELIJAA/-PÄÄSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme. Voit työskennellä myös osittain asiakkaamme tiloissa.

Sovellussuunnittelijana pääset työskentelemään prosessiteollisuuden automaatiotoimitusprojektien suunnittelun parissa. Vastuullasi on projektien tekninen toteutus ja kustannustehokkuus sekä toimitusten aikataulu. Lisäksi olet avainroolissa asiakasarvon ja -tyytyväisyyden lisäämisessä. Työtehtävässäsi pääset koordinoimaan ja ohjaamaan Romanian projektiamme.

Vaatimukset

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta automaatiotekniikan alalta (esim. insinööri tai DI) sekä aikaisempaa kokemusta automaatioprojekteista. Valmet DNA:n sekä muiden automaatiojärjestelmien tai ohjelmoitavien logiikoiden kokemus katsotaan eduksi. Toivomme vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä halua ja valmiutta kehittyä jossain vaiheessa pääsuunnittelija-tasoiseen rooliin. 

Eduksi katsotaan myös:

  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn

  • Matkustusvalmius

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalu

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Muuta

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Tehtävässä parasta on vaihteleva ja monipuolinen tehtäväkenttä; työ sisältää sopivassa suhteessa suunnittelua, testausta sekä käyttöönottoa asiakkaiden työmailla. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan alan uusimman teknologian parissa ja pääset verkostoitumaan globaalisti alan huippuammattilaisten kanssa. Pääset mukaan kehittämään asiakkaillemme uusia järjestelmiä sekä ylläpitämään jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.

Käsittelemme kaikki hakemukset hakuajan umpeuduttua! Hakuaika päättyy 9.8.2020. Liitäthän hakemuksesi mukaan myös CV:si sekä palkkatoivomuksesi. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Jarkko Rissanen, jarkko.rissanen@alten.fi 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 10/08/2020
Suosittelijat AD000878