Kokenut mekaniikkasuunnittelija

Tehtävät

Kansainvälinen tekniikan alan asiantuntijayrityksemme hakee ensi syksylle

KOKENEITA MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset työskentelemäänmonipuolissa suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä, jotka voivat sijoittua sekä omalle toimistollemme, että asiakkaidemme toimitiloihin Lahden seudulla. Varsinaiseen työskentelypaikkaan vaikuttavat ajankohtaiset asiakastarpeet sekä hakijan oma osaaminen.

Vaatimukset

Toivomme sinulta: 

 • Soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (insinööri tai DI)
 • Vähintään 3-5 vuoden aiempaa suunnittelukokemusta ja vankkaa osaamista
 • Aiempaa kattavaa kokemusta erilaisista 2D-suunnitteluohjelmistoista (esim. AutoCAD)
 • Vähintään yhden 3D-suunnitteluohjelmiston erinomaista hallintaa (esim. SolidWorks)
 • Hyvää 2D-lukutaitoa
 • Ymmärrystä teknisten piirustusten tarkastamisesta
 • Ymmärrystä raskaan teollisuuden tuotteistajasuurten tuotantolaitosten kokonaisuuksista
 • Aiempaa kokemusta projektityöskentelystä
 • Asiakaslähtöistä asennetta
 • Valmiuksia työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä
 • Oma-aloitteisuutta ja itsevarmuutta
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Eduksi katsotaan kokemus materiaalikäsittelylaitteiden suunnittelusta

Muuta

Etsimämme henkilö on kokenut suunnittelun ammattilainen, joka on tottunut työskentelemään yhtä lailla yksin kuin osana porukkaa. Omaat riittävät sosiaaliset taidot ja tulet monipuolisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osaat toimia aloitteellisesti ja ottaa vastuuta tekemisestäsi, mutta uskallat pyytää myös tarvittaessa muiden apua. Mikäli tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä ammattitaitoisten ja avuliaitten ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen ja toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden arjen irtiottoihin. Kattava työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita kansainvälisiä suuryrityksiä ja asiakaskuntamme kasvaa jatkuvasti. Toimintamme laajentuessa kykenemme vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.07.2020 oheisesta linkistä. Kuulisimme mieluusti myös palkkatoiveesi jo hakemuksen yhteydessä. Tehtävän aloitus sijoittuu syksylle 2020 ja tarkentuu myöhemmin.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Business Manager Roope Rahikainen, puh. 040 6821832.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Sijainnit Lahti
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 31/07/2020
Suosittelijat AD000877