Laitos- ja putkistosuunnittelijoita

Tehtävät

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijaorganisaatioomme

LAITOS- JA PUTKISTOSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään sekä Porin seudulle, työskentelemään asiakkaidemme eri kokoisissa teollisuuden suunnitteluprojekteissa. Tehtävään soveltuu myös uraansa aloitteleva suunnittelija, sillä tarvittaessa koulutamme sinut tehtävään. Hae siis rohkeasti, vaikka käytännön kokemusta vielä puuttuisikin.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Tekniikan alan insinööri- tai diplomi-insinöörikoulutusta
  • Kokemusta alan suunnitteluohjelmistoista (esim. PDMS/E3D, Vertex G4 Plant, Autodesk Plant 3D)
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Muuta

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä yhdessä ammattitaitoisten ja auttamishaluisten oman alansa ammattilaisten kanssa. Hyvän ilmapiirin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa?

Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 01.09.2020 oheisesta linkistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2020.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 16/06/2020
Sijainnit Jyvaskyla - Pori
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 02/09/2020
Suosittelijat AD000876