Teollisuuden sähkösuunnittelija

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

TEOLLISUUDEN SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan vastuullisena teknisenä asiantuntijana sähkösuunnitteluprojekteissa. Tehtävänkuvasi muodostuu pääosin suunnittelusta, mutta osallistut myös suunnitteluryhmän ohjaukseen. Lisäksi teet yhteistyötä projektipäällikön kanssa ja huolehdit esimerkiksi aikataulutuksesta ja laadun varmistamisesta.

 

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta sähkötekniikan alalta (esim. insinööri tai diplomi-insinööri)
  • Useamman vuoden kokemusta vaativista suunnittelutehtävistä
  • Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen, kuten CADS, Eplan, E2 Comos ja/tai muiden ohjelmistojen monipuolista tuntemusta.
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Hakijalta toivomme kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä. Paperiteollisuuden, voimalaitosten, öljynjalostamoiden, sekä muiden teollisuusympäristöjen suunnittelukokemus, kuten myös asennusvalvonta- ja käyttöönottokokemus katsotaan eduksi.

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa.

Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta mm kertyneillä työajantasaamisvapailla eli pekkasilla. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.  

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa palkkatoiveineen viimeistään 01.08.2020 alla olevasta linkistä.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Sijainnit Jyvaskyla
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 02/08/2020
Suosittelijat AD000875