Kokenut ohjelmistosuunnittelija (Back End)

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

KOKENUTTA OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA (BACK END)

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseemme, työskentelemään asiantuntijana asiakasyrityksemme ohjelmiston tuotekehitystehtävissä.

Vaatimukset

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai it-tradenomi)
  • Kokemusta ohjelmistokehityksestä min. 5 vuotta
  • Kokemusta mm. seuraavista teknologiosta Java, C#, Apache Cassandra, Appache Camel
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Aikaisempi kokemus asiantuntijana tai konsulttina toimimisesta on suuri etu, muttei välttämätöntä

Muuta

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Kokeneemmille osaajille on tarjolla vastuuta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä.

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot, etätyömahdollisuudet ja kattavan työterveyshuollon.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 30.06.2020. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Henri Kuusisto, puh. 040 1805 7482, henri.kuusisto@alten.fi

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä.

 

Lisätiedot
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 01/07/2020
Suosittelijat AD000874