Dokumentaatiokoordinaattori

Tehtävät

Kasvava ja kansainvälinen asiantuntijayrityksemme hakee ensi syksylle

DOKUMENTAATIOKOORDINAATTOREITA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme, työskentelemään monipuolisissa dokumentointi- ja projektinhallintatehtävissä. Työtehtävät tulevat sijoittumaan pääosin asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudun alueella.

Päävastuualuena on dokumentaatiovirran hallinta asiakkaan ja toimittajien välillä. Työhön tulee sisältymään mm. oheisia tehtäviä:

  • Asiakasdokumentaation vaatimusten laadinta sekä dokumentointi-ohjeiden valmistelu tarpeiden mukaisesti
  • Projektidokumentaation hallinnointi ja julkaiseminen eri kumppanien välillä projektien aikataulujen mukaisesti
  • Projektidokumentaation kerääminen, jakaminen ja arkistoiminen

Vaatimukset

Toivomme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta dokumentaatiohallinnasta
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja
  • Järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Hyviä tiimityötaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi, suullisesti ja kirjallisesti

Tekninen tausta esim. insinööri katsotaan eduksi.

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa.

Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Kykenemmekin tarjoamaan konsulteillemme monipuolisesti erilaisia projekteja ja vastaamaan heidän yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiinsa.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Hae siis mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, Huomioithan myös, että haastattelemme kandidaatteja jo hakuaikana. Lähetä iskevä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.07.2020 mennessä alla olevasta linkistä. Tehtävän aloitus sijoittuu alkusyksyyn 2020 ja tarkentuu myöhemmin.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 18/05/2020
Sijainnit Helsinki
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 31/07/2020
Suosittelijat AD000864