TILAUSINSINÖÖRI (Listing Engineer)

Tehtävät

Kasvava ja kansainvälinen tekniikan alan asiantuntijaorganisaatiomme etsii

TILAUSINSINÖÖRIÄ (Listing Engineer)

pitkäaikaiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme. Työtehtävät sijoittuvat lähtökohtaisesti Hyvinkäällä sijaitsevan asiakasyrityksemme toimitiloihin. Toimenkuva pitää sisällään asiakasräätälöityjen laitekokonaisuuksien määrittely- ja suunnittelutyötä kaikkine komponentteineen. Tilausinsinööri laatii/suunnittelee layout-suunnitelmien pohjalta tilauslistan suunnitteluinsinöörejä varten. Toimivan teknisen ratkaisun määrittäminen vaatii selvitys- ja yhteistyötä eri sidosryhmien kanssaPääasiallisina työkaluina toimivat SAP ja PDM, ja työ koostuu mm. tietojen keräämisestä ja validoinnista, selvitystyöstä, dokumenttien laatimisesta ja prosessinhallinnasta. Huomaathan, että toivottu aloituspäivämäärä on jo 01.06.2020, joten etenemme rekrytoinnin suhteen nopeasti.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta esim. mekaniikan tai sähkön alalta 
  • Kiinnostusta uuden oppimiseen 
  • Tarkkuutta yksityiskohtien kanssa ja hyvää kokonaisuudenhallintaa 
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Eduksi katsotaan myös:

  • Aiempi kokemus suunnittelutehtävistä 
  • Aiempi kokemus projektitehtävistä 
  • Aiempi kokemus SAPin ja jonkin tuotetietojärjestelmän käytöstä 
  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalu 
  • Kyky työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä 
  • Oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky 

Muuta

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka, joten kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Tarjoamme työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä, ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Kykenemmekin tarjoamaan suunnittelijoillemme monipuolisesti erilaisia projekteja ja vastaamaan heidän yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiinsa.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.05.2020 oheisesta linkistä. Tehtävän aloitus sijoittuu kesäkuun alkuun.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä ja hakuprosessista antaa:

Experienced Business Manager Janne Puurunen, puh. +358 40 156 4065, janne.puurunen@alten.fi

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Sijainnit Hyvinkää
Yhteystiedot Maija Uoti
Haku päättyy 31/05/2020
Suosittelijat AD000863