Kone- ja laitesuunnittelija

Tehtävät

Kasvava ja kansainvälinen tekniikan alan asiantuntijaorganisaatiomme etsii ensi syksylle

KONE- JA LAITESUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme. Tehtävässä pääset työskentelemään suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Työtehtävät voivat sijoittua sekä omalle toimistollemme, että asiakkaidemme toimitiloihin Hyvinkään alueella. Lopullinen tehtävänkuva sekä työskentelypaikka muotoutuu hakijan oman osaamisen sekä ajankohtaisten asiakastarpeiden perusteella.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (teknikko, insinööri tai DI)
  • Jotain suunnittelukokemusta tai kokemusta teollisuuden tuotannon työtehtävistä
  • Jonkin 3D-suunnitteluohjelmiston osaamista, kuten esim. Creo, CATIA, SolidWorks, tms.
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Eduksi katsotaan myös:

  • Aiempi kokemus mekaniikka- tai layout-suunnittelusta
  • AutoCAD-ohjelmiston tuntemus
  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalu
  • Kyky työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky
  • Halu sekä kyky ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä

Muuta

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Kykenemmekin tarjoamaan suunnittelijoillemme monipuolisesti erilaisia projekteja ja vastaamaan heidän yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiinsa.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.07.2020 oheisesta linkistä. Tehtävän aloitus sijoittuu alustavasti syksylle 2020 ja tarkentuu hakijan toiveiden sekä tulevien resurssitarpeiden mukaan.

 

Tarvittaessa lisätietoja työtehtävän sisällöstä ja hakuprosessista antavat:

Experienced Business Manager Matti Peltola, puh. +358 40 635 9896.

Experienced Business Manager Janne Puurunen, puh. +358 40 156 4065.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 11/05/2020
Sijainnit Hyvinkää
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 31/07/2020
Suosittelijat AD000862