Ohjelmistosuunnittelija (mobiili)

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA (MOBIILI)

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteeseemme, työskentelemään asiakasprojekteissamme ohjelmiston tuotekehitystehtävissä.

Voit olla joko vasta urasi alkuvaiheessa oleva tai jo kokenut alan ammattilainen. Toimit asiakasyritystemme vaativissa ohjelmistoprojekteissa.

Vaatimukset

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai it-tradenomi)
  • Kokemusta mobiili-applikaatioiden kehityksestä (esim. Java, Kotlin)
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

Muuta

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Kokeneemmille suunnittelijoille on tarjolla vastuuta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja kattavan työterveyshuollon.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 07.06.2020. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Henri Kuusisto, puh. 040 185 7482, henri.kuusisto@alten.fi.

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä.

 

Lisätiedot
Aktivoitu 07/05/2020
Sijainnit Jyvaskyla
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 08/06/2020
Suosittelijat AD000861