Kokenut sähkösuunnittelija

Tehtävät

Kasvava ja kansainvälinen asiantuntijaorganisaatiomme hakee ensi syksylle

KOKENEITA SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Kotkan toimipisteellemme työskentelemään suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Varsinainen työskentelypiste tulee sijoittumaan asiakkaidemme toimitiloihin Kotkan seudulla ja määrittyy hakijan osaamisen ja ajankohtaisten resurssitarpeiden perusteella.

Vaatimukset

Toivomme sinulta:  

  • Soveltuvaa koulutusta sähkötekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Useamman vuoden aiempaa alan kokemusta
  • Kattavaa kokemusta alan suunnitteluohjelmistoista, kuten EPLAN, E3D, CADMATIC (CADS) tai AutoCAD
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Valmiuksia työskennellä itsenäisesti mutta myös osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Kykenemmekin tarjoamaan suunnittelijoillemme monipuolisesti erilaisia projekteja ja vastaamaan heidän yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiinsa.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.07.2020 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä! Tehtävän aloitus sijoittuu alustavasti syksylle 2020 ja tarkentuu hakijan toiveiden sekä tulevien resurssitarpeiden mukaan.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Business Manager Roope Rahikainen, puh. 040 6821832.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Aktivoitu 06/05/2020
Sijainnit Kotka
Yhteystiedot Erno Puhakka
Haku päättyy 31/07/2020
Suosittelijat AD000860