Scrum Master

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

SCRUM MASTERIA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseemme, työskentelemään asiakasyritystemme projekteissa.

Vaatimukset

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai it-tradenomi)
  • Scrum ja Agile menetelmien hallintaa
  • Kokemusta projektipäällikön, tiiminvetäjän tai Scrum Masterin työstä vähintään 2 vuotta
  • Ohjelmistokehitys taustaa
  • Organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Muuta

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Kokeneemmille asiantuntijoille on tarjolla vastuuta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja liiketoimintamme kehityksessä. Nuoremmille suunnittelijoille tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joista on hyvä lähteä rakentamaan ammattitaitoa kokeneempien opastuksella.

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot, etätyömahdollisuudet sekä kattavan työterveyshuollon.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 23.04.2020. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Henri Kuusisto, puh. 040 185 7482, henri.kuusisto@alten.fi.

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä yli 25:ssa maassa työllistävä teknologian asiantuntijayritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi koko maan ulottuva organisaatio. Asiakkaamme ovat teollisuusalan johtavia yrityksiä ja olemme heidän projekteissaan laaja-alaisissa asiantuntijaorganisaation rooleissa. Kasvumme on viime vuosina ollut vahvaa sekä Suomessa että maailmalla ja haemme sen mahdollistamiin uusiin rooleihin nousevia kykyjä.

 

Lisätiedot
Aktivoitu 23/03/2020
Sijainnit Tampere
Yhteystiedot Karoliina Lakkala
Haku päättyy 24/04/2020
Suosittelijat AD000845